FlowHow® skaber værdi sammen med dig

FlowHow® er en virksomhed med lang erfaring indenfor plast industrien, det giver en solid balast, og er rygraden i alt, hvad vi foretager os. Vi motiveres, når vi kan hjælpe og skabe værdi sammen med dig. Dette er en af de grundlæggende drivkrafter, og gør at FlowHow® hele tiden udvikler sig både kompetence og forretningsmæssigt. Vi vil blive ved med at være de bedste til at yde den service, som vi tilbyder på plastrådgivning og sprøjtestøbe simulering.

Vi arbejder altid fleksibelt med opgaverne, så løsningerne passer lige netop til dig. Vi søger altid den simple løsning, også til den komplekse udfordring.

FlowHow® er en virksomhed i balance…….

Vision

FlowHow® vil være den bedste og mest foretrukne samarbejdspartner til rådgivning omkring sprøjtestøbte plastemner og værktøjer, som skaber blivende værdi for kunderne.

FlowHow® leverer totalløsninger til plastindustrien omkring sprøjtestøbe simulering, herunder uddannelse, struktur, salg og implementering. Vi leverer de bedste helhedsløsninger, så simulering giver værdi fra 1. dag.

Mission

FlowHow® skaber unik viden indenfor plast sprøjtestøbning gennem verdensklasse salg, support og konsulent virksomhed. Vi giver nye vinkler på gamle problematikker.

Værdier

Kvalitet: Vi stopper ikke på halvvejen. Vi investerer, alt hvad vi kan, for at levere den bedste kvalitet. Vi vil være de bedste, når det kommer til ”KnowHow in Plastics”, og samarbejdet med vores partnere.

Innovation: Vi forvandler ny viden og nye muligheder til nye løsninger. Vi udfordrer status que ved systematisk at analysere og optimere på løsninger.

Tillid: Vi stoler på hinanden og andre. Det er det fundament vi står på, når vi skaber og holder de gode relationer. Vi tror på, at tillid skaber simple, enkle samarbejdsstrukturer og et godt arbejdsmiljø.

Troværdighed: Vi holder, hvad vi lover. Vi vil altid være åbne og transparente. Vi deler vores tanker, bekymringer og gode nyheder med dig.

 

Peer Guldbrandsen

Peer Guldbrandsen er ejer af FlowHow®. Han er uddannet værktøjsmager og maskiningeniør med produktudvikling som speciale og har mere end 30 års erfaring inden for værktøjs- og plastbranchen.

Mads Jespersen

Mads Jespersen er partner i FlowHow®. Han er maskiningeniør med maskinkonstruktion som speciale. Mads har arbejdet 18 år hos LEGO med fokus på produktudvikling og simulering, hvor de seneste af LEGO årene var som leder. Mads har bygget en EBA (Engineering Business Administration) ovenpå som fundament for ledelse.

    Kontakt mig for mere information omkring Moldex3D eller rådgivning

    Eller ring til os på tlf.:

    +45 7555 2448