Historien om FlowHow®

Det hele begynder tilbage i 1994, hvor FlowHow® APS blev etableret af NKT Research. FlowHow® har siden starten haft fokus på rådgivning inden for plast. I forbindelse med “IT-boblen” og de tilhørende samfundsmæssige problemer, blev FlowHow® APS skilt fra NKT Research i 2002.

Da Peer Guldbrandsen brændte for det arbejde og de arbejdsopgaver, der var i FlowHow® ApS, så han det, som den helt rigtige løsning at købe FlowHow® og videreføre virksomheden. Peer Guldbrandsen som er den nuværende ejer købte FlowHow® ApS 1. maj 2002 og valgte i den forbindelse, at opgradere virksomhedens aktiviteter med software til simulering fra Moldex3D.

FlowHow® har gennem perioden op til nu arbejdet med både Moldex3D software salg og support samt konsulentydelser indenfor plast. Teknologi udviklingen har ændret meget på, hvad og hvordan simuleringer laves. Lange beregningstider, dyrt hardware og beværlige arbejdsrutiner er alle minimeret kraftigt, så fokus nu er på produktet der simuleres og ikke simuleringen selv.

FlowHow® står stærkere rustet til fremtiden efter at Mads Jespersen har skiftet LEGO ud 1. okt 2015 til fordel for FlowHow®. Mads Jespersen indgår som partner i FlowHow® med fokus på, at gøre FlowHow® til en endnu mere attraktiv samarbejdspartner.

 

 

    Kontakt mig for mere information omkring Moldex3D eller rådgivning

    Eller ring til os på tlf.:

    +45 7555 2448